måndag, augusti 03, 2009

Fasaden som tappades bort

Ja, som synes var det en trevlig lördag. Myggbiten är jag dock, men det var det värt. Som ett undantag blev det av någon anledning mer alkohol i den här kroppen än vad som är vanligt. Jag fann mig nästan ständigt med ett glas i handen. Mycket märkligt, jag brukar verkligen ha stenkoll och alltid sluta duktigt i god tid osv. Men jag sköljdes väl med av den trevliga stämningen. Inte så att jag var för full på nåt vis, men ja, de som känner mig vet hur det vanligtvis är; stenkoll på antal glas och stopp i rätt tid för att må bra dagen efter.

Hela dagen igår späkte jag dock mig själv för att jag inte varit mitt vanliga kontrollerande jag och mådde väl lite därefter också. Säkert nyttigt för ett kontrollfreak att ibland tappa den kontrollerande ytan, men jag är inte riktigt där än. Men det var bara att bita ihop och fara på jobbet och sen försvann den mesta ångesten över det och vardagen infann sig igen.

Nu är jag ledig ända till fredag kväll och hade tänkt ägna dessa lediga dagar åt förhoppningsvis bra läsväder ute, städa min lägenhet, fylla år, fika med Anna (och ev Samuel som ryktas vara på Ume-besök) och annat nyttigt, nödvändigt och/eller trevligt.

Inga kommentarer: