onsdag, augusti 05, 2009

Summa födelsedag

Jag har haft en väldigt trevlig födelsedag, tusen tack för det! Först en lugn förmiddag med lite städning av sunklägenheten och sista Star Wars-filmen. Ett fint kort från storasyster med familj låg på hallgolvet när jag kom hem, väldigt trevligt. Sen blev det lunchdejt med Anna, Fanny och överraskningen Samuel på stan. Först fick de för sig att sjunga för mig mitt på torget bland alla människor men som tur var kom de av sig efter ett par rader... Fast det var lite sött förståss.

Efter lunch blev det efterrätt på nytt ställe och mer prat. Lite catch-up med vår saknade Samuel förståss (som nu uttalar "i" på stockholmska och som tycktes se en "tant-trend" i vårt numera 30-plus-gäng :) men också en massa annat. Det var väldigt trevligt och tiden gick fort.

Kvällen har hittills spenderats med Mattias som mötte upp på stan. Vi åt middag bestående av urgoda vegburgare och Leffe-öl på Bishops och sen (igen) glassefterrätt på Costas. Jag upptäckte nämligen tidigare idag att de faktiskt hade det som M försökt experimentera med hemma ett par gånger tillsammans med lillasyster; coca cola och glass. Så vi fick ju lov att testa. Sådär smak och extremt skummigt, blev väl utlåtandet.

Nu har vi vandrat hem och är boa-jästa av all mat och hade tänkt se ikapp ett par True Blood vi inte hunnit med samt kanske nån trevlig film tillsammans med ett glas vin.

Kan man vara annat än nöjd?

Inga kommentarer: