lördag, augusti 29, 2009

Den oberesta klanen Rosberg

Jag tror minsann att det var sista rosbergsungen* att premiärflyga btw! Jag premiärflög i samband med en fi-kongress för ett par år sen (och blev snabbt den som flugit mest), lillasyster flög till festival nu i sommar, andra lillebror reste till Rhodos med sin flickvän för några år sen (osäker på om han gör om det), storebror har gjort nåt liknande för ett antal år sen vill jag minnas, och storasyster flög med farföräldrarna till Mallorca som 15-årspresent (men det är 20 år sen nu och nästan preskriberat). Nja, vi kan inte bekyllas för att vara så beresta i den här klanen. Som barn var de ganska få semestrarna bestående av trängselresor med husvagn till västkusten som på sin höjd även innehöll en dagtur till Helsingör. (Jag klagar inte, jag har många fina minnen från våra semestrar trots allt. Men jag skulle aldrig få för mig att köpa husvagn för den delen.)

Jag hoppas att vi får fler chanser framöver. Personligen har jag bara besökt Polen (förutom Norden) och det var med ett jobb jag hade så det räknas knappt. Och jag har en massa önskemål på min resmålslista... Det hade kanske varit kul om vi kunde åkt tillsammans allihop, men vilket kaos det skulle bli!

(Nu är det bara vi fyra yngsta som är rosbergsungar om man ska vara korrekt, men våra två större halvsyskon räknas helt klart in i klanen.)

Inga kommentarer: