torsdag, augusti 06, 2009

Film 32/09: Teeth

Vagina Dentata; tänder i vagina som hugger till hårt om du har sex mot din vilja (eller plötsligt bara inte känner för det) och verkar "kastrerande" i en slags splattervariant. Jepp, det är situationen för Dawn i Teeth som jag just såg.

Jag vet inte vad jag ska säga. Galet dålig? Ja. Men inte så att jag stängde av. Den var rätt kul samtidigt. Kanske för att den var så dålig. Inte minst de splatter-film-liknande scenerna. Faktum är att själva idén nog skulle kunna ha funkat men filmen spretar och gör tex inte så mycket av sidospåret med den religiösa anti-sex-grupp som har fokus i början av filmen. Jess Weixler gör ändå en ganska bra insats som Dawn och jag hoppas hon får mer seriösa möjligheter längre fram. 4/10 i betyg en bra dag.

2 kommentarer:

Johan sa...

Haha, att du ens tog dig för att se den. Legat i samma kategori som "Zombie strippers from hell" eller vad en nu hette med Jenna Jameson...

Som sagt, är "impressed" att du ens fick för dig att se den :P

Sara sa...

Haha, jag vet! Jag hade ett gäng allvarliga filmer liggandes på bordet men så kollade jag igenom datorn och hittade den där och tänkte "varför inte?". Kanske skulle se Zombie Strippers också... :)