tisdag, augusti 11, 2009

Off she goes

Då var jag på resande fot igen. Och allt gick då bara bra imorse, trots min resenervositet. Steg upp tidigt, packade färdigt och for till stan. Hämtade lite grejer i lägenheten och for till stationen för att hämta ut biljetterna. Sen hade jag gott och väl 40 minuter kvar så då blev det en (ganska fattig förvisso, men ändå) frukost på Mecka med Mattias innan jag drog iväg min packning till busstationen intill.

Nu sitter jag på tåget och ser ut över det allt mer gråa vädret. Ska det inte bli fint väder på min minisemester? Det bådar inte gott. I min packning finns nämligen två kjolar, en klänning men inga byxor (mer än de jag reser i) och ingen jacka eller liknande. Iofs kanske jag då får anledning att shoppa ett par jeans. Det var ju ett tag sedan det behovet egentligen blev akut.

Det tycks vara kulturfestival och ungdomsfestival i Sthlm så jag förväntar mig mycket folk, på gott och ont. Läser att man tror att det blir den stora utbrytarveckan för svininfluensan också. Gott. Jag ska slicka lite extra på stolparna i tunnelbanan då.

Inga kommentarer: