måndag, augusti 10, 2009

Trippin' Sara

Det blir inte så mycket bloggat idag. Har faktiskt lyckats sova i ett svep från halv nio i morse till klockan två idag så jag är i hyfsat skick. Sen har jag mest förberett inför resan till Sthlm imorgon. Jag har tvättat, försökt göra listor på saker jag kan tänkas behöva ha med mig samt försökt lista ut i vilket hem just den saken befinner sig. Lite rörigt, ja. Och alldeles för mycket packning lär det bli.

Imorgon blir det till att fara tidigt till stan så att jag hinner hämta ut biljetterna (fattar inte varför jag alltid väntar; det gör mig alltid lika nervös att inte ha dem i handen dagen före), försöka hinna hämta ut paketet på Ica med min tröja (som jag beställde redan i juni men som sen tydligen stals på posten i Ånge och fick skickas om...) och fara hemom och hämta det jag behöver med mig som finns där.

Och ja, som vanligt har jag resfeber trots att jag gjort det här tusen gånger förut. Men ikväll blir det förhoppningsvis lite avslappnat med hembakad pizza som nu står i ugnen, ett glas vin och så senaste avsnittet av True Blood. Yeay!

Inga kommentarer: