söndag, augusti 30, 2009

Sleepless in the landsbygd

Lillasyster och pojkvännen skulle låna min lägenhet hela helgen, vilket jag sa ja till. Det var nåt de hade att göra i stan under helgen och tyckte det var jobbigt att busspendla. Personligen åker jag ju gärna ut till landet så jag var inte svårövertalad.

Samtidigt sa M igår kväll att hans pappa skulle komma ut till huset på morgonen idag och så skulle de lägga plåttak på uterummet, (beläget alldeles bredvid sovrummet), varpå jag svarade att det nog inte blir några problem, jag tar bara öronproppar.

Jag hade tydligen dålig koll på att "lägga tak" inte bara innebär att man så att säga lägger dit tak och kanske spikar lite.

Klockan elva (i efterhand är jag tacksam för att förberedelserna tog ett par timmar) borrades det i väggen men vid det läget var jag fortfarande så trött att jag inte orkade bry mig så mycket utan försökte meditera fram mer sömn. Halv ett kördes det med elsåg i väggen och på taket utanför och då var jag definitivt uppe. Nu har de fikat en stund så det har varit underbart tyst, men skadan är skedd; jag är uppe. Har just gått tillbaka till sängen, fått en snarrande kissekatt vid min sida och tänker att jag försöker göra nåt halvnyttigt fram tills dess att herrarna ger sig.

Inga kommentarer: