torsdag, mars 12, 2009

Sara, det osociala djuret

Annars idag har jag känt mig fortsatt konstig. Inte haft lust till något. Hade planerat gå ner på stan men kände inte att jag orkade. Borde ha tagit en promenad men somnade istället i soffan för att vakna mer än två timmar senare med huvudvärk och fortsat ont i kroppen. Halsen är okej men kroppen känns som att den blivit utsatt för intensiv träning i ett dygn i sträck. Mycket märkligt.

Så jag har helt enkelt inte haft lust för något alls, kunde inte ens hitta en film jag var sugen på att se. Kanske haft en lite för lugn vecka också, känner mig ganska osocial. Bara umgåtts med Mattias de kvällar han kommit hit efter jobbet, vilket varit ganska få timmar på kvällen då han jobbat mycket. Och umgåtts vet jag inte, han har haft en ganska intensiv WoW-vecka (jag med, delvis iaf, i brist på annat mest faktiskt), så sådär väldigt sociala har vi kanske inte varit.

Därmed inte sagt att jag längtar till jobbet. Men efter lite socialt umgänge kanske. Ska försöka ge mig ut en sväng imorgon. Om inte annat så för att glo på folk.

Inga kommentarer: