onsdag, mars 25, 2009

Löneförhandlingarna klara

Det blir bara bättre och bättre. Igår kväll fick jag höra att jag och mina arbetskamrater ska ha blivit indelade i betygsgrupperna G resp VG inför den löneförhandling som nu visst är klar (dock utan vare sig medarbetar- eller lönesamtal..). Om det nu är sant (jag har inte hört det direkt från chefen än) så måste jag verkligen ifrågasätta hur detta har gjorts. Hur vet någon eg hur jag jobbar? Jag har aldrig ens träffat min chef på arbetstid, än mindre fått chans att själv ge min syn på saken. Och vad jag vet har ingen av mina arbetskamrater fått frågan om vad de tycker. Så vad gör någon till en G-arbetstagare respektive en VG-dito? Det ska bli intressant att höra.

Finns det verkligen ingen där ute som behöver en grymt organiserad administratör (eller organisatör) med lång erfarenhet från ideella organisationer? Är det alldeles säkert? Eller kanske filmrecensent, skribent eller koka kaffe-människa? Jag gör nästan vad som helst. Nästan.

4 kommentarer:

Johan sa...

Underbart, vem fan har kommit på det systemet? Är det ens lagligt??

Sara sa...

Jag hoppas fortfarande att det är ett illvilligt rykte eller en missuppfattning, men med tanke på min källa är jag dessvärre tveksam...

Johan sa...

Vad tror du? Är det dags att starta en filmtidning eller något liknande och lämna vården helt och hållet?

Johan sa...

Jag är lätt på...