lördag, mars 21, 2009

Dagen efter

Oj, after work med Anna och Ulrika blev ju nästintill en helkväll ute. Väldigt trevligt, måste jag säga. Vi var uppenbarligen lite sent ute när vi kom till stan vid sextiden men till sist fick vi plats på O'Leary's där vi åt och stannade resten av kvällen. Jag har väl aldrig riktigt gillat det stället, men igår visade det en betydligt trevligare sida. Det var ganska hög medelålder bland matgästerna och vi kunde sitta vid vårt bord och fortsätta dricka öl även efter maten, tills dess att ett dansgolv uppenbarade sig alldeles bredvid vårt bord vid 22-tiden. Då flyttade vi oss och därefter ändrades väl klientelet lite.

Men kul var det. Och Fanny den efterlängtade sötvännen kom förbi och stannade inte bara på en öl utan säkert två eller tre. Jättekul!

Faran med att sitta sådär en hel kväll tycks vara att det är på vägen hem som undertecknad blir som mest berusad. Det var inte så farligt såklart, men det blev lite mer än planerat, kan jag säga. Men det var trevligt så jag är nöjd och jag tror att de andra också var det. Det blev mycket skratt, många konstiga diskussioner (tex en om huruvida den snygga vakten faktiskt var medveten om att han var snygg eller inte... mycket givande) och en del allvarsamma sådana också förståss. Även Anna var nog lite vinglig på vägen hem; hur vi ska få Ulrika att ens närma sig det stadiet är fortfarande ett mysterium...

Tack tjejer för en väl behövt trevlig kväll!

Inga kommentarer: