lördag, mars 07, 2009

Pysselstugan

Lördag. Snabbt som attan har den här veckan gått. Imorgon är det söndag, då åker lillasyster hem och jag ska ut och jobba igen. Don't feel like it.

Idag har Bea och jag gått på stan. Köpte en korthållare till henne, en vaxduk till mitt köksbord och en pysselpresent till vår systerdotter Erica. Sen fikade vi på Wayne's och smidde planer för resten av dagen. Ett plötsligt sug för att baka bullar infann sig så Mattias fick hämta upp oss och så for vi och handlade. Mandelmassabullar blir det (önskemål från Bea), med smält choklad (önskemål av Mattias) som Bea just nu står och förbereder under mitt kommando, eller nåt. (Hon ska ju ev flytta hemifrån till hösten, så baka bullar måste man ju lära sig.)

Mattias fixar med jobb-Johans dator (även där är jag med och bestämmer lite tydligen), jag grejar med fi-register och utskick och vi lyssnar alla på ett avsnitt av Mia och Klara från Svt Play. Jag vill minnas att det är ett favvoprogram hos Anna-Karin och Mattias skrattar oavbrutet åt det medan jag är lite delad faktiskt. Det ÄR kul, men ibland blir det lite plågsamt pinsamt för min del. Sådär att jag vill gömma mig lite. Lillasyster säger ingenting utan ser ibland på oss som om vi vore dinosar, eller nåt. Vi kan väl enas om att det är "vuxenhumor" iaf.

Inga kommentarer: