torsdag, mars 05, 2009

Film 12/09: Step Brothers

Jo, jag lyckades se delar av en grymt dålig film härom natten när vi hade en lugn period mellan två och fyra. Step Brothers med Will Ferrell (trogna läsare vet att han inte är min favorit) och John C Reilley i huvudrollerna.

Den handlar om två män i övre 30-årsåldern som fortfarande bor hemma hos sina föräldrar; den ena hos sin far och den andra hos sin mor. Båda är grymt bortskämda och beter sig värre än något barn jag någonsin träffat. När så deras föräldrar träffas och tycke uppstår rubbas deras trygga tillvaro och de tvingas bo under samma tak som styvbröder.

Måste erkänna att jag inte riktigt såg hela filmen. Arvid som jag jobbade med ville se den och jag trodde väl att den åtminstone skulle ha ett underhållsvärde, men inte riktigt alltså. Så när jag fick larm osv så sa jag att det inte var tvunget att pausa, i ärlighetens namn ville jag mest att den skulle ta slut. Så jag såg inte riktigt hela, men jag tror inte att det gjorde någon skillnad. Det enda som var lite kul var den ouppfostrade blindhunden. I övrigt ingenting. När den sen väl var slut sa även Arvid att det var den sämsta film han sett på länge. Betyg 2/10. Gillar man Ferrell så är den säkert bra, om inte; lägg inte tid på den.

Inga kommentarer: