måndag, januari 03, 2011

Kan det vara en glimma ljus i tunneln där borta ändå?

Jag är egentligen inget stort fan av mediciner, brukar snarare tänka att feber osv uppstår av en anledning och hjälper mig bli av med skräp i kroppen*, men efter ett sömnlöst dygn med enorm hosta och smärta i halsen och bröstkorgen (och då jag mer eller mindre vädjat till M att av barmhärtighet ta mig ur daga) kör jag nu till fullo på vårdcentralens samtliga råd från imorse. Så jag har fyra förpackningar receptfria mediciner framför mig som får gå tills dess att jag är människa på riktigt igen.

Jag hostar fortfarande galet mycket och det känns ungefär som att jag svalt en clementin hel som sen fastnat nånstans vid bröstbenets början, men nu är det nästan uthärdligt i vart fall.

En riktig skitvecka har det varit över lag men nu är det snart över och då är allt som vanligt igen...med allt vad det betyder. Jag misslyckades lite med mitt mål och det ligger helt på mig själv, men det betyder inte att jag har gett upp. Sådetså.

*Inom rimliga gränser, såklart, I'm not stupid. Migrän/spänningsvärk är dessutom omöjligt att samexistera med varför det trots allt försöks medicineras bort även av mig

Inga kommentarer: