söndag, januari 30, 2011

Too much information? :)

En lugn, och bra helg är snart slut. Jag känner mig faktiskt inte helt frisk än men det är mycket bättre. Magen lever om stundvis som om det vore en hel uppsättning från Djurassic Park därinne. Men bättre är det, som sagt.

M har varit här sedan igår och for just hem. Han brukar inte rädas sjukåkommor men just magsjuka tycks han backa lite för. Men han kom ändå hit igår och verkade fortfarande frisk när han for hem. Och lillasyster har ju varit i närheten hela tiden och klarat sig så det kanske inte är någon übersmittsam variant. Men så har jag varit lite crazy med hand- och ytsprit också. Måste klappa mig själv på axeln och säga att det är duktigt att kräkas i en hink på golvet ena sekunden och frenetiskt sprita badrummet i nästa. Så väldigt mycket av det förstnämnda har det dock inte varit som tur är. Jag har inte varit så jättedålig nån gång, men tillräckligt för att sakna aptit och ork.

Till veckan ska jag dock vara pigg och rask. Det är ju så mycket jag skulle hunnit göra under ledigheten som jag inte kunnat påbörja än.

Inga kommentarer: