onsdag, januari 19, 2011

Tv-serier, denna obsession of mine

Vad gäller övriga tv-serier jag följer så är det väl mest Grey's Anatomy som ligger pyrt till hos mig. Dels har det gått lite på tomgång ett tag och dels så börjar jag bli mer än mätt på att de inte ens försöker ge sken av att det är ett sjukhus de ska sköta. Alla från golvet och upp till cheferna är mer involverade i privata relationer (som tycks vara obligatoriska att ha med arbetskamrater). Jag menar visst, det är en såpa men nån måtta får det väl vara?
Årets första avsnitt var mer än lovligt galet då halva operationsteamet lämnade en op-sal eftersom man misstänkte (signalementet var 'rödhårig') att den tonåriga killen på op-bordet var den som gått nuts och skjutit på en högstadieskola och skadat massa andra barn. Yep, så funkar det ju. Men veckans avsnitt var bättre och slutade i vart fall lite lovande (men ack så väntat).

Annars är Parenthood lika ljuvligt (och kanske ännu mer spännande än nånsin) som vanligt, Modern Familys avsnitt förra veckan var hysteriskt kul (på tal om rödhåriga "pojkar") och Desperate Housewives håller väl lågan brinnande även om det känns som att vi är tillbaka på säsong ett igen. Come Fly With Me är inte Little Britain men kul nog och om ett par dagar kommer det äntligen ett Big Bang Theory.

Big Love började som sagt i söndags natt men jag har inte hunnit se det än. Både Anna och artiklar jag läst lovar dock en bra inledning på säsongen. Ser fram emot det.

Inga kommentarer: