lördag, januari 01, 2011

Törs man hoppas på förnyelse till nästa nyår?

Så var det då nytt år och det känns....hittills inte något speciellt. Det blev som sagt en väldigt lugn kväll för min del igår. M lagade till lite sen mat (vår dygnsrytm är lite snurrig efter dessa dagar av sjuka och hosta) som vi åt framför tv:n en stund före tolvslaget. Gott och lite smålyxigt i sin enkelhet, men jag hade inte så stor aptit.

Vi var lite traditionella och såg på firandet från Skansen i Stockholm på tv, eller i vart fall sista halvtimmen före tolvslaget. Tommy Körberg sjöng förvisso ganska fint men såg ut som att han roffat åt sig hela Sveriges pälsreserv och påminde på ett dåligt sätt om herr Pontare där han stod i sin farm av djurpäls på kroppen. Läskigt och inte särskilt snyggt någonstans. I övrigt var det väl inget att reagera på särskilt. Tycker nog att "Nyårsklockan" är lite trist och att Malmsjö mest såg uppjagad och förvirrad ut när han skulle förklara skillnaden på att räkna ner eller räkna upp.

Vi skålade i bubbel och hörde hur det sköts (lätträknade) raketer en bit bort i byn och var ändock ganska nöjda med vår kväll.

Inga kommentarer: