söndag, januari 10, 2010

Ett rättsfall jag aldrig kommer att glömma

En av de märkligaste bloggarna som jag följt är Ulf Olssons som han skrivit från rättspsyk i Sundsvall. Imorse när jag vaknade hade ett nytt inlägg kommit och nu läser jag att han är död, att han hittades en timme efter att sista inlägget publicerades. Ruggigt på nåt sätt. In i det sista hävdade han att han var oskyldigt dömd och han inte fick en rättvis prövning. Men nu gav han alltså upp.

2 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Själv förvånas jag lite över att media bara framför hans åsikt att han, liksom Mats Alm, blivit kidnappad och att det hela är en enda stor konspiration, och att han egentligen är ett litet lamm som aldrig gjort en fluga något förnär. Har domarna mot Ulf Olsson någonsin varit ifrågasatta av någon annan än han själv?

Sara sa...

Ja det är lite märkligt. Som sagt har jag följt hans bloggande i över ett år och han har enträget hävdat sin oskuld samt skrivit om alla de sätt han försökt övertyga rättsväsende och läkare omkring honom, utan att någon velat lyssna. Det vore väl märkligt om de lyssnade nu?

Mats Alm börjar ju dock bli lite märkligt kan jag tycka. Hur länge kan man frihetsberöva någon utan att komma nån vart för att faktiskt pröva hans fall? Jag tror inte heller en sek på hans konspirationsidé men det borde väl snart vara dags att motbevisa den i rätten?