onsdag, januari 06, 2010

Voddleri voddlera

Jag installerade och testade Voddler igår. Lite besviken över att det inte gick vare sig i Linux, med Wine eller i Virtual Box, men i framtiden kanske det hänger med lite bättre. Nu bor det iaf i min windows-partition och verkar funka som det ska.

Många har klagat över utbudet och visst är det väl inte superstort, men med tanke på hur många som låtit besvikna är jag ändå något positivt överraskad. För en del intressant fanns där absolut. Och majoriteten är gratis, vissa filmer får man dock betala lite för. Ibland undrade jag ändå hur det var tänkt; vem betalar för att se Men in Black liksom? Jag tror nästan att du kan köpa den på dvd billigare idag...

Det som var min besvikelse var mer själva appen. Den var inte alldeles enkel att styra sig igenom och jag saknade möjligheter att skriva sökord tex. Att det inte heller finns andra möjligheter än fullskärm var ett klart minus. Har man inga andra alternativ kan jag tycka att informationen om varje film borde utökas. När man scrollar igenom dem syns inte ens skådespelarnamnen, om de inte finns tydligt på omslaget, vilket inte alltd är fallet.

Men det är en beta än så länge så låt oss hoppas att många av de uttalade önskemålen på sikt kommer att uppfyllas.

Inga kommentarer: