tisdag, januari 26, 2010

Big Love

Satt och pysslade med papper och annat halvtrist och passade på att spana in den allt mer hyllade serien Big Love om en polyamorös familj i Salt Lake City. Jag har närmat mig serien med oväntad skepsis, måste erkännas. Men jag vet inte riktigt varför. Den tycks vara helt okej, och påminner tom en del om den numera nedlagda (tyvärr) The Riches som jag gillade skarpt.

Men hittills är det en okej serie med bra skådespelare. Jag såg Chloë Sevigny få en Golden Globe för nån vecka sen för sin roll som en av fruarna i serien och redan då kände jag nåt underligt för denna kvinna. Hon ser läskig ut! Och det gör hon även i serien. Jag uppfattade henne inte alls så i Boys Don't Cry, så jag vet inte hur det kommer sig. Scary, i vart fall.

Än har jag inte blivit övertygad om att det är ett sätt som jag skulle välja att leva på, speciellt inte med den maktbalans som just den här religiösa lösningen innebär, men det verkar inte heller vara serieskaparnas önskan. Jag ska helt klart se vidare när tid finns.

Inga kommentarer: