onsdag, januari 27, 2010

Snöstorm!

Igår tittade jag ut genom fönstret och funderade på var den utlovade snöstormen blivit av. Jag tvekade innan på dagen över om jag skulle följa med ut till huset och kissefamiljen som planerat eller om det var dumt eftersom jag ska jobba ikväll. Men igår såg det alltså ut som ingenting särskilt mer än lite vind.

Idag har jag vaknat upp i en rejäl stormby. Det har just börjat snöa också och både den och den tidigare snön yr runt som aldrig förr. Det tjuter i huset och träden intill rör sig oroligt mycket. Mysigt, på nåt sätt, men jag önskar att jag slapp ge mig ut på vägarna. Förhoppningsvis är det inte lika illa när man kommer en bit från havet.

M har jobbat hemifrån så att jag fick sova ut lite då jag sovit dåligt. Det var välbehövligt men innebar samtidigt att jag missade den planerade lunchdejten med Anna. Men nu blir det sen lunch här och så förhoppningsvis en okej bilresa in till stan. Jag är så tacksam över att jag slipper köra själv. Jag skulle iofs inte vilja köra i det här vädret med mig på passagerarsidan heller, men M är van som tur är...

1 kommentar:

Johan sa...

Lika illa borta på mumindalen kan jag säga....ser typ vitt ute...