torsdag, juli 29, 2010

Semesterdag VII

Gårdagen innehöll åter ett havsbad. Riktigt skönt och jag vågade mig i trots att det fanns en åskådarläktare i form av ett gäng fiskande gubbar på en bro i närheten. Jag som brukar fega har fått lite blodad tand. Kanske det går att ta sena kvällsdopp i havet i Ratan sen också, där är badstranden dessutom något bättre än den lite vassa stenbotten som är här ute.

Det blev besök på fotografiska också. Väldigt kul, undrar varför jag inte gått dit tidigare. Får blogga lite mer om det besöket sen kanske, för det fanns mycket intressant att säga om det. Med mig hem har jag två planscher som ev kan komma att pryda nån vägg hemma. Läskiga, men snygga.

Nu åter till packning sen ner till stan och pizza hutta (tradition vid mina besök hos Miss J) och sen kliver jag på en buss som förhoppningsvis inte är lika fullproppad med folk som sist.

2 kommentarer:

Mikkan sa...

Jag var på fotografiska samma dag som du, var tagen av Annie L-utställingen, snytt, ytligt och djup och personlig på samma gång. Koolt!

Sara sa...

Ja, den var absolut sevärd! Lite synd mest att det inte bara var du och jag som var där... När jag var där uppstod det nästan trängsel på sina håll.