fredag, juli 09, 2010

12 dagar till semester

Semestertider närmar sig så smått även för min del nu. Jag får semester på morgonen den 21 juli (rent schematekniskt börjar dock semestern den 22:a) och har sju jobbnätter att se fram emot innan dess.

Problemet är bara att det ser ut att bli en rätt trist semester. Jag försöker planera in något men inte är det så enkelt. Jag hade, trodde jag, en mer eller mindre bestämd tripp till Stockholm andra semesterveckan, men den känns också lite oklar än så länge. Dels är SJ:s priser galna såhär nära inpå och dels annat grus. Osäkert, helt enkelt.

"Alla andra" har dessutom semester nu och börjar jobba ungefär när jag slutar. M ska visserligen ev ha semester samtidigt men tycks ha planerat att lägga all ledig tid på husrenoveringar. Fun. Så vad ska jag hitta på under mina fyra veckor? Vet inte om det är riktigt rätt tid att dra iväg nånstans själv, och vart skulle det i så fall vara?

Många frågor blir det... Jag kanske skulle hoppat semestern helt i år? Det känns ju lite sådär halvt meningslöst att bara vara ledig i fyra veckor utan någon aktivitet alls. Hm...

2 kommentarer:

Korpen sa...

Du får väl ta en virtuell (o)utlands-semester! Ta med Nordona på beachparty nånstans?

Sara sa...

Haha, ja det vore kanske något? Ett pvp-fritt party isf.. :)