lördag, juni 27, 2009

Balkongpyssel

Okej, jag är inte klar än, men kunde ändå inte hålla mig. Det kanske inte ser lika fint ut som jag upplever det (undrade nästan en stund om jag fick en tripp av målarfärgen...) men visst blev det ganska tjusigt iaf?

Mittenhyllan i mitt lilla växthus (utan dörrar, det är varmt så det räcker ft); två Lavendel och en Citrontimjan i mitten. Visst ser de lite glada ut? Lite ledsen för att jag köpte fel Lavendel bara. Jag ville ju ha den jag hade i förra trädgården som luktade så gott. Den här luktar knappt alls, har jag upptäckt. Men Citrontimjan är en klippa både att lukta på och ha i maten!

Min lite lutande, stora Prästkrage fick en stor röd kruka. På golvet syns det gröna "I can't believe it's not grass!"-matta och överst på balkongväggen syns en bit av min "tjusiga" antikattrymmar-nätanordning.

Totalt har jag målat 6 krukor idag. Det lutar åt att det blir fler, det var ju rätt kul att pyssla och jag har plenty färg över. Skulle vilja ha lite ljuslyktor också. Inte för att det någonsin blir ens lite mörkt här men för lite senare, mot hösten. Och som dekoration (sa jag just det där?).
(Bilderna är klickbara för större format, men tillhör mig.)

2 kommentarer:

Frida M sa...

Åh, det ser jättefint ut! Blir riktig inspirerad!

Sara sa...

Tack! Det var väldigt roligt. Nu funderar jag mest på vad nästa steg ska bli...