söndag, juni 21, 2009

Semesterplaner

Inatt jobbar jag sista natten innan jag går på semester. Jag skulle ursprungligen ha gått på semester redan i onsdags men ändrade det i sista stund för att ev kunna ta ett par dagar senare i sommar. Så nu har jag en natt kvar och det känns hur tungt som helst att gå dit. Som att huvudet redan gått på semester.

Det tycks dock som att jag är ensam i bekantskapskretsen att ha semester nu. Det känns lite trist och ger mig ännu mer aningar om att inget särskilt kommer att bli gjort. Jag gillar idén att inte ha ett fullspäckat schema över saker att göra på semestern, men som det ser ut nu är inget alls inplanerat vilket känns lite trist. Inte minst då semestern är så kort att den kommer att vara över innan jag har hunnit fundera nåt mer. Tre veckor går ju ganska fort.

Det enda som står på schemat är telefonmöte med valberedningen, bereda ett utskick för den sammas räkning samt köra Fanny med sina katter till veterinären i Vännäs. Inget av det kvalar väl direkt in som avancerad semestersysselsättning?

2 kommentarer:

Frida M sa...

Tror i alla fall att du lyckats pricka in riktigt fint väder på din semester verkar det som. Och det är inte det lättaste med oberäknelig, svensk sommar!

Sara sa...

Ja, läste också nåt om att "nu kommer värmen", så just det bådar ju gott.