tisdag, juni 09, 2009

Iphone - hippt eller inte efter prissänkningen?

Kan förresten inte låta bli att undra om den nya Iphone 3GS kommer att bli en "överskattad produkt" nu när den blir så mycket billigare? Det brukar ju fungera lite så trots allt. När "vem som helst" (nu vet vi ju att det kanske inte riktigt är så, 1600 spänn är ändå 1600 spänn) kan köpa den så kanske det inte blir lika speciellt. But who gives? Jag tar den gärna!

4 kommentarer:

Mary sa...

Jag tror inte vem som helst kan och kommer köpa den iPhone 3G S. De låga priserna förutsätter att du tecknar tvåårigt abonnemang... Och de svenska priserna kommer säkert inte bli direkt konverterade från dollarn :S

Sara sa...

Nej jag börjar inse det. Det verkar ganska oklart hur den svenska försäljningen kommer att se ut. Sist fick väl Telia monopol på den ett tag varpå priserna kunde kvartstå höga. Jag hoppas ändå på ett så lågt pris som möjligt.

Unknown sa...

Priserna på 3GS är samma som de som har varit för vanliga 3G i USA. 8GB kostade $199 i USA och 16GB $299. Dvs om du räknar med 1600 kr kommer du att bli besviken. Däremot borde den gamla som ju fortfarande kommer att säljas sannolikt sänkas i pris här, hur mycket återstår ju dock att se.

Sara sa...

Och den skulle man ju kunna uppgradera om jag förstod det rätt.

Men, jag är officiellt besviken och får väl fortsätta dras med min gamla tråkmobil... Tack för infon!