måndag, juni 08, 2009

Tårta på g!

Ny dag, nya krafter? Eller ja, just nu går jag enbart på glädjen från igår tror jag för egentligen är jag ganska så ordentligt trött. Har inte orkat få något vettigt gjort idag. Har läst en massa, funderat, msn:at osv. Jag borde städa den här hålan jag bor i. Men just idag orkar jag inte.

I köket står en rosa tårta på upptining. Anna, Mattias och jag ska fira med lite fika ikväll. Planen är utgång och mer ordentligt firande på fredag. Ser fram emot det redan! Nu ska jag diska så att det åtminstone ser lite okej ut innan tårtfirandet kommer igång.

5 kommentarer:

Johan sa...

Nu ska jag erkänna att jag inte röstade på just FI. Men jag gratulerar till ett bra valresultat...svårt val att välja överhuvudtaget tycker jag, Eu-val är ju lite mer vagt än ett riksdagsval. Min röst kunde vara lite all over the place, dock inte hos SD.

och inatt när det jobb som gäller, fuuuuuck....

Sara sa...

Jag hade nog förstått det =) Jag tycker nog att det viktigaste ändå är att man röstar. Nästan så att jag tycker att en röst på SD är bättre än ingen alls.

Men tack för gratulationen, jag är absolut nöjd! Du kanske får en chans att rösta på oss i nästa lokalval om orken hänger i! Då är du såklart välkommen att hänga på; det vore väl bra med lite turbulens i kommunfullmäktige? ;)

Anonym sa...

Åh är det party på fredag? Blev nästan lite sugen på att komma upp, blev som inget firande här förutom att jag åt en massa kakor :) Vad hade ni tänkt er?

/Emma

Sara sa...

Klart du ska komma upp! Det blir partaj på lokal. Detaljerna är inte klara fö så önskemål går bra att lämna =)

Anonym sa...

Lysande!! Jag kommer som ett skott!

/Emma