fredag, juni 12, 2009

Bio or not bio?

Jag är fortfarande ganska sugen på att gå på bio. Upptäckte idag att de faktiskt fortfarande visar Coraline i stan. Men bara på helgerna och kl 15. Men kanske det kan bli ett söndagsnöje i brist på annat.

Drag Me to Hell har också fått bra betyg av både DN (5/5) och SvD (5/6). Skräckfilm med toppbetyg är ju inte så vanligt förekommande så det kan vara värt att spana in. Inte minst eftersom skaparen av Evil Dead (samt Spiderman-filmerna, förvisso) ligger bakom den.

Annars låter ju ett kostymdrama med Colin Firth och Kristin Scott Thomas på pappret som en lyckad idé men recensionerna säger annat om Easy Virtue (Små skandaler). Den får en trea av SvD men en etta (och blir kallad buskis) av DN. Nja. Oavsett är kostymdrama inte nödvändigt bäst på bio. Riktigt så hooked är jag inte, de passar bättre en regnig trist dag hemma i soffan.

Sen är det ju frågan om jag törs bege mig och se Antichrist på bio. Den låter onekligen rätt ångestframkallande och just ångest är jag sämre på. Å andra sidan; vill man att den ska ge ångest är väl biosalongen the place to be.

Inga kommentarer: