torsdag, juni 18, 2009

Bang och komedin

Jo, och så blev jag lite sugen på att läsa senaste numret av Bang efter den här artikeln och blogginlägget. Jag har varit Bang-prenumerant förut men så för ett par år sen tyckte jag att den började kännas för akademisk, för svårtillgänglig nästan. Jag uppskattar sådant också, men när blandningen mellan det och mer lättsamt läsande blev för ojämnt så ledsnade jag tyvärr. Jag har så svårt att hålla koncentrationen när jag läser och Bang började kännas som att jag strugglade (hittade inget svenskt ord...) med studentlitteraturen igen.

Men nu är det hög tid att ge den en ny chans, tror jag. Och inte bara för att expressen plötsligt har hittat den i tidningshyllan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, ta och läs Bang. Sen dess att den fick nya chefredaktörer har den blivit lysande: vässat innehåll, fräscha vinklar, snyggt redigerat (längre artiklar varvat med småplock, så att man kan plocka upp den och hitta nåt att läsa oavsett hur lång tid man har till godo för tillfället). Dessutom tycker jag att dom jobbar mer med hjälp av humor nuförtiden. Samma vässade analys, men förpackat på ett (delvis) annorlunda sätt. Min favorittidning just nu.

Sara sa...

Ska absolut göra det!