söndag, augusti 10, 2008

En 30-årsdag i bilder

Nu får jag väl säga att firandet av min stora gammeldag är över. Jag ska snart sluta tjata över hur glad jag är för alla som ansträngt sig att göra en ångestdag till en av de bästa dagarna ever, men innan dess tänkte jag illustrera det i bilder.



Ett par bilder från färjan till Holmön, dit vi åkte på självaste födelsedagen, lillebror, lillasyster, Mattias och jag. På ditvägen gungade det bara ganska mycket så då satt vi uppe på däck i solen...


På kvällen hade vi kräftskiva, och jag kan väl berätta att de inte var helt nöjda med kräfthatt-tvånget, men vad gör man inte för Sara? En skojig bild på mitt söta sällskap.


Tyvärr har jag ingen bild från festen igår kväll. Jag hoppas att Fanny tog några, jag tänkte inte på det riktigt. Det blev en dålig blixtbild på tårtan bara, och den tror jag vi hoppar.


Men jag kan visa de fina presenterna jag fick! Väskan (med det läckra leopardfodret, very Sara) på bilden fick jag av sällskapet igår. Den är till bredden fylld av ett antal halvflaskor vin, te (calming tea, av någon anledning...), choklad (som jag redan nallat av), Sara-ballonger, massageolja och ett par lotter som jag vann 5 kronor på.
Sen fick jag vegetarisk kokbok och brödrost av bröderna, ett nytt objektiv (det gamla pajjade för ett par veckor sedan), en nyckelring i form av ett tovat hjärta, ett fint halssmycke i silver och David Batras hysteriskt skojiga bok "Den som inte tar bort luddet ska dö" av sötaste Mattias. Hello Kitty-kortet är från världens bästa Mia.

Inga kommentarer: