tisdag, augusti 05, 2008

Dagen dagen

Jaha, då var det snart över. Jag är totalt dödstrött. Det har varit en lång, mestadels väldigt bra födelsedag och jag är väldigt nöjd och förvånad över den uppvaktning jag fått. En väldig massa sms, meddelanden, ett par vykort och så vidare. Sen har de besökande syskonen och Mattias skämt bort mig med presenter och annat.

Vi har idag varit på Holmön som planerat. Ja kunde ju ha valt att fylla år på en lite mindre blåsig dag, men det gick bra ändå. Färjan var en sådär upplevelse med all sjögång, speciellt på hemvägen då det gungade rejält verkligen. Men det gick bra.

Planen var egentligen att vi skulle äta ute sen, men snälla storasyster hade som present skickat med lillebror två kilo "hemma-fiskade och -tillagade" kräftor upp så vi bestämde oss istället för att duka till lite kräftkalas med god sallad, varmt bröd, hemmagjord pesto och lite annat smågott. Det blev väldigt bra. Kräftor är min akilleshäl. Tyvärr. Hade det inte varit för kräftorna så hade jag varit helt igenom vegetarian utan problem. Ett väldigt hycklande, jag vet. Iaf så åt vi alla så pass att vi blev helt möra efteråt. Vi har ännu inte ätit någon tårta och jag gissar att det får vara tills imorgon. Mattias ligger i vardagsrummet och "vilar ögonen" och Bea gör det samma i min säng så...

Jag ska försöka ta mig tid att lägga upp lite bilder imorgon. Både från idag och från den roliga semestervecka som jag haft med Joakim som idag tog slut då han for hem till sitt regniga Stockholm igen.

Tack alla som hört av sig och varit så gulliga idag. Jag har verkligen känt mig uppvaktad och omtyckt idag. Stort tack!

Inga kommentarer: