söndag, augusti 03, 2008

Forsar -check! Minigolf -check! Museum -check!

Inget bloggande igår, det fanns helt enkelt inte tid. Joakim och jag tyckte vädret passade bra för lite promenad i ett forsområde så vi for till Vindeln och Vindelälven och promenerade runt forsområdet där. Väldigt trivsamt. Man kunde ju dock tro att en vandringsled med namnet "Forsarna runt" var en led som gick runt forsarna, men den gick snarare i en halvcirkel så vi fick vända efter ett tag och gå samma led tillbaka. Inte dåligt det heller såklart. Sen lunchade vi på det mysiga caféet i området, åt bakad potatis på uteserveringen med forsens brus i bakgrunden och väldigt fin utsikt över älven. Ja, inte alls fel, en trevlig utflykt!

På kvällen blev det Lottas krog med Anna, en väldigt kul kväll med väldigt hög stämning hela kvällen. Många öl blev det, även om jag var klok och stod över några rundor. Det kändes som ett gott initiativ imorse.

Idag har vi passat allehanda djur (Fannys katter och Mattias systerdotters kanin och Degus, som värsta djurpatrullen), shoppat skruv på Clas Ohlssons, fikat på NK och lite så. En trevlig tur till Gammlia och muséerna där blev det och sen äventyrsgolf på Nydala. Så jo, en hel del gjort. Sen har vi suttit hemma hos Ulrika och Raimond och ätit middag och äppelpaj och pratat strunt. Fullspäckad dag. Inte konstigt att jag känner mig ganska trött nu, inser jag. Ska försöka hinna med lite Fi-grejer som måste göras innan jag slappnar av lite. Det är tungt att ha semester...

Inga kommentarer: