tisdag, augusti 19, 2008

En blöt dag

En konstig dag idag. Regnig, inte minst. Det hann bli eftermiddag innan jag bestämde mig för att gå ner till biblioteket i jakt på några böcker. Det braiga var att jag vände i porten och gick tillbaka efter paraplyet. På väg hem från stan hällregnade det verkligen, och trots paraplyet var jag plaskvåt till strax över knäna när jag kom hem. Skönt.

Besöket på bibblan blev dock inte riktigt det jag hade tänkt. Jag hade kollat upp att de tre böckerna jag ville ha fanns inne, i vart fall gjorde de det igår. Men när jag väl kommit till biblioteket, betalat en gammal låneskuld och skulle hämta böckerna var samtliga utlånade. Wtf? Lite sur över att jag hann betala skulden då min ekonomi nästan är obefintlig just nu. Det kunde då ha väntat tills dess att böckerna kom in. Men ja, då var ju det gjort.

Lite tråkigt på böckerna, jag ska åka 15 timmar tåg i helgen och hade behövt ett litet lager med braiga böcker. Men, jag har ju lånat en hög av Anna, nån ska väl passa till helgen. påbörjade Åsa Linderborgs Mig äger ingen när jag jobbade i helgen, men det blev lite korta lässtunder och så var väl ämnet lite jobbigt just nu, så jag kom inte in i den riktigt. Kanske den får ligga en stund till om jag inte tar sats när jag åker på fredag.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Kanske finns det fler du kan låna innan fredag? Läser just nu en av Helena von Zweigbergk. Riktig relations/svartsjuke/Ska-man-hålla-ihop-eller-inte-roman. Bra skrivet.

Sara sa...

Är inte det hon filmkrönika-kvinnan? Hon är kool, isf.

Jag vet inte egentligen vad jag är ute efter. Nåt billigt, tror jag. Fast inte helt utan substans. Haha, enkelt va?