torsdag, augusti 21, 2008

Myskväll

Som sagt, lyx att bara jobba en natt. Den förra innehöll dessutom en lite rörig morgon där nästan hälften bestämde sig för att stiga upp tidigt och vara hungriga. Men det gick bra.

Har besök av Mattias. Vi hade som knappt setts sen i torsdags förra veckan så han kom hit direkt efter sin Sundsvalls-kick off med jobbet som han varit iväg på den här veckan. Det måste ha varit mycket kick off för han somnade ganska snart på min säng, men det gav mig tid att hämta ut biljetter för imorgon och handla lite. Nu har vi precis ätit varma mackor med bönsalsa och ananas och druckit varm choklad på mormors vis. Mycket gott. Nu sitter han och försöker lösa en bekants datorproblem (inget ovanligt där) så jag passar på att blogga om det. =)

Imorgon blir det alltså buss och tåg i drygt sju timmar till Stockholm. Verkar som att jag hinner träffa Gusten en sväng också och det känns kul. Jag hoppas att det blir fint väder, det vore trivsamt om Stockholm ville visa sina fina sida och inte bara lukta sådär magiskt illa som jag upptäckte att det gör om somrarna...

Inga kommentarer: