måndag, augusti 04, 2008

Dagen före

Sista dagen som twenty-something är snart över! Usch och fy, imorgon är jag t r e t t i o alltså. Känn på den. Men ja, kanske det känns bättre när det väl är gjort.

Idag är också sista dagen som Joakim är på besök, han far hem imorgon lunch. Det har varit väldigt kul att ha honom här, vi har turistat som galningar nästan. Och det är faktiskt inte tokigt. Det är mycket man inte ser och upplever när man är bofast i området. Idag har vi mest spatserat på stan en stund, lunchat med lillebror och bowlat med den samma (jag förlorade alla fyra omgångarna, djup besvikelse, de andra vann två var). Sen kollade Joakim och jag in havsbaden i Norrmjöle en sväng, mest för att se om det kunde stå sig mot västkusten. Kanske inte helt, men det var verkade inte alls fel. Speciellt inte Bettnesand. Men just idag var det med undantag för några få barn alldeles folktomt. Det har varit ganska kyliga vindar så nåt badväder har det inte riktigt varit.

Imorgon är planen att jag, Mattias, lillebror Tobias och lillasyster Bea ska ta färjan över till Holmön, fika och trivas lite där och sen fara tillbaka igen på eftermiddagen. Sen blir det antagligen middag på nån restaurang. Jag hade väl tänkt mig ett besök bara Mattias och jag, på nåt finare ställe, men det här blir nog bra det med. Ser fram emot det. Jag lovar att innan jag hinner tänka så är födelsedagen över och jag undrar vad som egentligen hände... Det brukar ju vara lite så.

Inga kommentarer: