lördag, augusti 30, 2008

Girls night!

En piggare Sara idag. Jag kan inte påstå att jag sovit ut, strax efter sju imorse satt jag i bilen och körde Mattias. Visst kunde jag somna om en dryg timme lite senare, men det kanske inte riktigt blev en sova-ut-lördag. Det får bli sova-ut-söndag istället. Och det passar ju bra då jag ska på galej ikväll. Fanny har bjudit mig, Anna och Ulrika till henne på kräftskiva. Det ska bli väldigt kul, det var länge sen vi träffades utan pojkvänner eller annat löst folk =)

Jag har därför tillbringat större delen av lunchen till att jaga goda kräftor. Det tycks som att fler än vi tänkt kräftskiva ikväll. Eller så är det stugsistan som firas. Kräftor är ju mitt dåliga samvete, det som gör mig till en erkänd hycklare. Detta till trots ska jag ha kul och äta gott ikväll. Sen får jag ta ställning till om det kanske inte ändå är dags för att göra det här till det sista året av hycklande. Vi får se, det känns som att det är på gång.

Innan dess kommer visst Anna förbi också. Kul med lite besök i min lya. Så jag har "kattadammat" om min mormor skulle ha sagt. Alltså städat lite sådär halvnoga. Ett konstigt uttryck egentligen med tanke på att få djur är så renliga som just katter. Undrar om det är ett specifikt skånskt uttryck eller om det används på andra ställen? Tror inte jag har hört fler säga det än just min skånska släkt. Kanske det t.om. är ett mormors-uttryck? Hm, ja sidospår.

Inga kommentarer: