lördag, juli 12, 2008

Klädhelvetesproblem

Jag behöver nya kläder. Allt jag har är antingen urtvättat eller har små besynnerliga hål i sig. Men, för att kunna skaffa nya kläder behöver jag a) öka min inkomst b) gå ner x antal kilon så att jag ens har en chans att hitta några kläder.

För att snabbare nå det senare målet funderar jag på att utöka mina långpromenader till att faktiskt börja träna organiserat på något sätt. Lite oklart vad eller hur än, men jag hoppas att jag ska kunna lura med Anna, så att jag har nån bossig människa som kan sporra mig lite. Inte för att Anna är superbossig, men hon är mamma så lite boss måste hon ju ha i sig. Mm, det får bli ett nära förestående projekt helt enkelt.

Anledningen till att problemet kom upp nu är såklart att jag ska ner på stan ikväll och inte vet vad jag ska ha på mig. Det roliga är att inte ens Mattias lyckas hjälpa mig, han verkar inte heller komma på några kläder som jag kan ha. Trevligt. Dagens boost. (Ungefär som när Joakim fick se klänningen jag skulle ha på Gudruns fest och hans första kommentar var "Vad har du för alternativ?".)

1 kommentar:

Unknown sa...

Bossen meddelar att först och främst så ska vi väl åka till Ö-vik till veckan? Du, jag och mina små oskyldiga(not really, men det är en annan historia) passar perfekt för en familjebiljett. Det sparar vi stora summor på, har jag insett. Sen tar vi itu med träningen, visst!