tisdag, juli 22, 2008

It's a headache

Jag skulle ju egentligen vara på trevlig inflyttningsfest ikväll, men istället sitter jag här och fryser och har huvudvärk. Vet inte vad som är tok, men har känt mig låg och konstig sen jag vaknade i morse. Gick på en promenad i duggregnet vid lunchtid men det hjälpte inte. Snarare var det ganska jobbigt. Huvudet är lite lättare efter en värktablett och en massa vatten, men inte helt borta. Mer som nåt molande, irriterande.

Jag har som sagt ofta huvudvärk, allt oftare t.om. Jag har fått tips att söka läkare, sjukgymnast och optiker. Jag tror jag ska börja med det senare för ärligt så känns det som att jag ser sämre igen. Jag kisar mot tv:n tex och upplevde att jag hade svårt att se vägskyltar lika tidigt som vanligt när vi for söderut sist. Så, det får bli en uppgift för morgondagen. Samtidigt så knakar det skumt i nacken och axlarna ömmar, så jag vet inte egentligen. Träna ryggen, är väl svaret på det kanske.

Jag har lite svårt för det där att söka när det är nåt. Jag tänker som alltid att det ska vara något mer allvarligt än vad det oftast är. Huvudvärk, ja då har jag ju säkert nån tumör, och ögonproblem relaterar jag till att jag fått tillbaka ödemen jag tidigare haft. Men så är det säkert inte. Bara att ta tag i det alltså.

Inga kommentarer: