måndag, juli 07, 2008

Kulturell input

Fröken seg är tillbaka. My God. Jag sov inte så mycket i helgen eftersom jag ville umgås med lillasyster så inatt var jag rätt mör. Jag har idag, helt utan dåligt samvete, sovit från halv nio till halv fem ungefär. Helt otroligt skönt. Och jag stängde av telefonen också. Känns meningslöst att vända dygnet när jag ska ut igen på onsdag.

Lillasyster åkte hem igår kväll. På lördagen var hon och Mattias på tropikhuset som planerat, men det var väl inte så stort så de var ganska snart hemma igen. Men det verkade ha varit bra, Bea verkade väldigt nöjd. Igår var hon och jag på Bildmuséet. Det var okej, jag vet inte om hon kanske gillade just de utställningarna mer än jag, för jag var lite sådär impad faktiskt. Ibland kan jag tycka att det blir lite för konstigt. Jag är kanske inte rätt person att uppskatta ett stort rum fullt med blåa plastpåsar... Det var väl ett verk i en utställning som jag hade med konsumtion och ras att göra (minns inte namnet nu dessvärre) som jag tyckte var lite av en tankeställare.
Sen gick vi vidare från bildmuséet till länsmuséet och tittade på fotoutställningar. (Lite märkligt att de inte är på bildmuséet kanske, men vad vet jag?) Jag gillade Lars Bygdemarks Sverige från ovan (som också innehöll Västerbotten från ovan) väldigt mycket. Koola foton verkligen. Häftigt att vissa saker kan bli så annorlunda från ett annat perspektiv. Jag måste gå tillbaka och se den igen.

Men idag blir det slappt. Jag kanske diskar något men i övrigt tänker jag mest sitta och titta rakt fram, tror jag.

Inga kommentarer: