lördag, juli 19, 2008

Lycka!

Så känner jag just nu. Alldeles precis hemkommen från trästock och är alldeles kär i hela världen. Underbar musikupplevelse verkligen, jag är så helnöjd! Jag åkte för att se Säkert! och Glesbygd'n, det senare helt ohört men lite nyfiket eftersom jag nu jobbar med sångaren Arvid.

Säkert! var smått magiskt, jättekul och skön stämning. Annika Norlin är en kool brud, verkligen. Texterna är grymma, jag måste plocka fram skivan igen och lyssna en massa massa. Väldigt bra live-framträdande!

Glesbygd'n var en grym överaskning, så skönt gung! Ungefär lika underbar upplevelse som min första Svenska Akademien-konsert. Jag kunde bara inte stå still! Bra musik, läcker sång av både tjejen och en skojigt dansande Arvid, som stundtals gestikulerade så mycket att man nästan kunde tro att han försökte tolka arvidsjaur-texterna till teckenspråk. Mycket charmigt. Ja det var grymt. Jag är helt lyckorusig. Extra plus förståss när Annika från Säkert! kom upp på scenen och sjöng med i en låt.

Jag vet inte vad de egentligen tyckte, men de två pensionärerna (Anna och Mattias) jag hade med mig verkade inte drabbas av mitt ohjälpliga dansande; de stod som fastgjutna i marken som två stolpar ganska uttryckslöst. Men de sa att de var nöjda efter konserterna. Eftersom de inte dansade så blev de såklart kalla (som pensionärer ofta blir) så vi for precis innan Cult of Luna gick på scenen. Men det var ok, jag kunde ändå inte bli nöjdare tror jag.

Hur ska jag kunna sova efter det här?

2 kommentarer:

Mikkan sa...

Åh, trästock, har faktiskt varit där en gång i mitt liv, när jag jobbade som turnémusiker, grym festival att spela på, och nog att vara publik på också! härligt! :)

Sara sa...

Ja den är mysig verkligen. Det är mycket som försvinner när festivalerna blir för stora, även om de större också har sin charm.