fredag, juli 25, 2008

Idel superhjältar väntar

Ikväll blir det bio! Jag köpte biljetter till premiären av The Dark Knight tidigare i veckan och hoppades att någon skulle vilja bli med. Så Mattias kommer med mig ikväll. Min enda oro är att jag har för höga förväntningar på filmen så att den därför blir lite sämre än vad den kanske är. Men, bio är alltid bio och det ska bli väldigt kul!

Imorgon åker så Anna, Tor, Mattias och jag till Ö-vik och besöker Star Wars-utställningen. Det lär inte heller bli tråkigt. Jag ser nästan mest fram emot att (lite avundsjukt såklart) få se Tor i Jediskolan. Det kan komma handy att känna en Jediriddare när krisen kommer...

Söndag lär bli städdag för på måndag kväll verkar det som att Joakim kommer upp på besök. Han verkar dock alldeles hysteriskt överpeppad över att göra "sommar-aktiviteter" såsom strandliggande och havsbadande. Verkligen min kopp te. "Damma av bikinin", skrev han i ett sms igår. Ja, eller hur? är mitt svar på det... Men, får jag fylla strandväskan med blandade intressanta tidskrifter och annan lektyr så kan jag tänka mig att stå ut ett tag med att ligga på stranden, även om jag gissar att klädkoden inte är jeans. Eller så får jag helt enkelt styra in oss på andra aktiviteter den veckan han är här. Ser fram emot det oavsett.

Inga kommentarer: