torsdag, juli 31, 2008

Om inte "om" fanns

Jaha nu har det badats i insjö och i havet och tydligen är det idag dags för älvdopp på Bölesholmarna. Vad blir nästa grej, dopp i en dikeskant? Men det är tydligen bara att hänga på. Jag ska skaffa mig nån lättsam läsning idag först tror jag, så att jag inte drabbas av den akuta rastlösheten.

Jag är samtidigt kattvakt åt Fannys kissepojkar och där var vi en sväng igår kväll. När vi for därifrån och vi närmade oss kvantum stod det klart att vi kommit till en alldeles färsk bilolycka. Det verkade inte vara tokallvarligt och det var folk där så vi for bara förbi, varpå vi strax mötte både brandbil, polis och ambulans. Läste idag att det var en bil som tappat kontrollen och voltat över i andra vägbanan och nästan krockat med mötande trafik. Läskigt... Svårt att inte tänka på vad som skulle hänt om vi varit bara lite tidigare iväg från Fannys. Men så ska man såklart inte tänka. Det händer antagligen saker i ens närhet hela tiden, som man bara inte vet om.

Igår kväll blev det en utekväll igen. Känns som att jag på några veckors tid varit ute nästan lika mycket som under hela min "ungdomstid" (jag är ju så gammal nu snart...) Kanske måste bättra på statistiken inför födelsedagen. Men det var trevligt. Förutom jag och Joakim var det Raimond och ett tag även en arbetskamrat till honom, som dock gav upp när vi gick från O'learys till Bishops. Det var ganska mycket folk ute, det kändes som att stan faktiskt levde lite. På väg dit gick vi förbi teater i broparken, nåt liveband på Harrys och sen var det annan musik i parken där bredvid. Så lite liv var det allt.

Men nu bad och sol igen alltså.

Inga kommentarer: