måndag, juli 28, 2008

En Dexterdag senare

Resten av helgen har varit mest slö och semestertrevlig. I lördags kväll blev det utgång som helt oplanerat tycks ha blivit nån slags treparstillställning med Anna, Uffe, Fanny, Hindrik, Mattias och jag. Det blev något kyligt på Bishops uteservering när kvällen blev sen, men trevligt var det.

Igår var det ju tänkt att jag skulle ha städardag eftersom jag får besök idag, men det blev en kopiös slappardag då Mattias och jag inte lämnade lägenheten. Istället spenderade vi 13 timmar med att se hela första säsongen av Dexter. Dexter är bra, jag är fast. Måste se nästa säsong också. Till en början (de första fyra avsnitten iaf) tyckte jag att han var grymt oattraktiv, vilket är en åsikt jag faktiskt sällan har om någon. Men det är nåt med den där killen (förutom att han är/spelar en hyfsat känslokall seriemördare då) som känns konstigt helt enkelt. Men det har lättats upp lite, såhär 13 timmar senare. Jag kanske vande mig...

Idag har jag hunnit besöka Anna en sväng och gått en promenad kring Nydala och pratat strunt innan hon skulle fara på sin första arbetsdag efter semestern. Så nu återstår bara att diska och städa lägenheten innan jag ska hämta Joakim vid stationen lite senare ikväll. Full huggning hela tiden alltså, hur ska det här sluta?

2 kommentarer:

Nika sa...

Men hallå - Dexter rockar ju stenhårt! Han är så underbar med sina kommentarer!

Du måste se resten - det händer massor! :D

Sara sa...

Men just nu händer det dåliga saker, jag gillar inte riktigt hans utveckling i början av säsong 2... Ok att han var seriemördare innan, men nu börjar han ju bli evil :)