onsdag, juli 30, 2008

Sol och kriminalfall

Värme, kan jag säga. Inte alldeles kul kanske för de som just börjat jobba. Men, det jämnar säkert ut sig med tiden det med.

Idag har vi varit i Ratan på lite sightseeing faktiskt. Det blev en kort promenad sen invaderade vi på sommarhysterikans demands stranden strax utanför Ratan. Och det var faktiskt inte fel. Det är en fin liten sandstrand där, som dessutom var nästintill tom på folk. Men lite kallt i vattnet var det så nåt tokdopp blev det inte för underteckanad. Hysterikan dock... Men lite solning blev det, som vanligt bara ryggen då eftersom jag inte kan med att bara ligga utan måste läsa något samtidigt för att stå ut. Trots spf så känns det lite faktiskt.

Ikväll ska det visst bli en kortis på stan nånstans. Det känns ju ganska passande. Så det laddas det för lite just nu. Jag har totalt fastnat i diskussioner (som observatör dock) och läsande kring Arboga-morden. Vet inte varför, att försöka förstå är ju lönlöst. Men det är ganska intressant rent kriminaltekniskt faktiskt. Och läskigt, såklart.

Inga kommentarer: