tisdag, juli 29, 2008

Att bada eller inte bada

Min gäst är hysterisk, det kan nu konstateras. Inte bara morgon-hysterisk (han började trampa runt i lägenheten redan vid 8, vilket inte är min morgontid direkt), men framför allt sommar-hysterisk. Idag har vi just därför jagat baddräkt till mig med en sällan skådad intensitet. Och det är, som ni vet, inte min favoritsysselsättning att stå i provrum, eller att vara halvnaken offentligt. Men vad gör man inte för sina vänner? Till sist, vid typ 16-tiden, hittade vi en baddräkt som nog också är lite smått utflippad, men det fick helt enkelt bli den. Det verkar som att alla andra köpt sina badkläder, så det som var över var inte så mycket. Dessutom är det visst bikini som gäller, baddräkterna var väldigt få. Men inte allt knark i världen kan få mig att gå i bikini på en befolkad strand. Yes, jag vet att jag inte borde känna så kanske, men det gör jag.

Sen har vi då promenerat en bra bit kring Nydalasjön innan vi slutligen hittade en hyfsat glesbefolkad strand. Och ja, jag badade faktiskt. Jag ska inte berätta hur det gick till, för det var lite småpatetiskt, men i kom jag iaf.

Nu lär det nog bli en ganska lugn kväll med den här hysteriska gästen (som nu också verkar ha blivit lite trött faktiskt). Imorgon ska det visst bli mer badande av... Jag måste komma på ett sätt att dämpa denna sommarhysteri tror jag.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Har du provat starksprit? Fet mat? Brukar funka på vissa.

Sara sa...

Jag utför fortfarande tester...