lördag, juli 19, 2008

Trästock i bilder!

Äntligen är jag åter vän med min dator vad gäller bildredigering. Eller ja, jag har helt enkelt övergivit att redigera i Digicam och helt gått över till Gimp istället. Oavsett så kan jag nu lägga upp lite bilder igen. Inte fel att börja med Trästock kanske, denna upplevelse som fortfarande konstigt nog känns i kroppen på ett väldigt bra sätt. Det märks att jag inte jobbat med mitt fotande på länge, men till mitt försvar så stod vi ju en bit bak och det var svårt att undvika att få med en skalle här och var, eller rörelseoskärpa. Men, lite kuliga bilder blev det:




Först ut Säkert!, det är nästan så att det lockar att fara ut till Holmöns visfestival för att få se dem igen. Jag stendiggade hennes kjol, som ni inte ser så mycket av här. Det var lite för mycket skallar på säkert-bilderna tyvärr.




Sen Glesbygd'n då. Det blev lite fler bra bilder här, främst för att jag övergav mina medföljande pensionärer några gånger och smet fram i massan och fotade. Här iallafall Arvid, sångaren, som under konsertens lopp hade nån slags långsam striptease på gång. Innan den här bilden togs fanns även en väst på.





Här har även skjortan farit... Det är egentligen kanske en konstig bild som sådan, men jag tycker den är glad. Lite av teckentolkandet syns också. Bredvid Arvid syns sångerskan Alexandra, som hade en snygg röst som tyvärr kanske slog igenom lite för lite. Hon behöll dock kläderna på under konserten.





Bandet är ju i befolkningsmängd som Moder Jords Massiva eller nåt (dvs plenty people), så det var lite svårt att få med alla. Här en skojig bild på delar av bandet.





Fler människor. Det var en hel del slagverk på scenen, vilket var kul. Tyvärr skyms de som står bakom där, men det ska bl.a finnas en trumpet med.





Här en bild från när Annika hoppade in och sjöng, väldigt häftigt.




En sista bild som kanske i vart fall lite kan gestalta farten i bandet och musiken. Det var ett väldigt dansande och en grym glädje. Som sagt; hur pensionärerna bredvid mig kunde stå stilla är ett mysterium!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Alltså....jag känner att jag måste gå in här och försvara oss lite - den andre "pensionären" lär väl knappast lämna den typen av digitala spår efter sig. Vi diggade visst lite. Jag är säker på att vi båda två vid upprepade tillfällen gungade lite vid knäna, inte så djupt kanske, men lite gung var det, jag är ganska säker. Och vi klappade ju i händerna på rätt ställen också. Så det så.

Sara sa...

Haha, ja okej då. Lite knägung var det iaf. My misstake =)