fredag, oktober 29, 2010

Dumma jag, dumma uppsats, dumma allt!

Status för studierna? Det går inget bra. Alls. Faktiskt. "Utgå ifrån att jag är tillbaka i januari", sa jag när chefen ringde och frågade tidigare i veckan. Uppsatsarbetet har strandat helt, jag kommer inte igenom idén jag hade förut, dvs jag lyckas inte hitta en annan vinkel som är bra eller som känns intressant. Och jag hittar inget nytt ämne som jag kan landa i heller. Paniken är på god väg.

Den här veckan är det tänkt att en metodrapport (ett PM om tre olika metoder för samma frågeställning, ca 10 sidor) ska skrivas, och det utifrån det ämne vi valt till uppsatsen. Fast det måste inte vara just det ämnet och en stund tänkte jag att jag därför skulle kunna fabulera nåt ämne och göra metodrapporten ändå och lämna uppsatstänkandet för en stund. Men jag kommer oundvikligen in på det saknade uppsatsämnet hela tiden, och får därmed sällskap av ångesten igen. Det går bara inte.

Det känns verkligen som att jag inte hittar ut, som att jag är vilse i nån tunnel. Och google ger mig inga hintar alls om vad jag borde skriva om. Dumma google (I have to blame someone?). Så om nån sitter och klurar på ett intressant ämne ni aldrig kommer få användning av själva kan ni ju viska det till mig? Pretty please?

Inga kommentarer: