tisdag, oktober 26, 2010

Sökes: bra och prisvärd frisör

Jag behöver klippa mig mer än något annat, förresten, och har ingen som helst idé om vart jag ska gå. Min frisör sedan några år tillbaka har nu spräckt 500-kronorsgränsen och tar 520 spänn för en vanlig klippning och det är bara för mycket. Så bra är inte det stället heller. Så fram med de bra tipsen nu!

Elevklippning på dragonskolan har kommit upp förut, men törs man det?

Å andra sidan är mitt hår ett slitet råttbo just nu så nästan vad som helst är bättre. Som Miss J sa vid ett av mina försök att reda ut det under mitt besök där förra helgen; "Om vi doppar dig i havet får vi fisk." Japp, lite så.

2 kommentarer:

bl00m sa...

har inte du studentrabatt nuförtiden? När jag bodde i umeåkrokarna fanns det ett gäng med salonger som erbjöd det. Men det var i o f s så länge sedan att jag knappast kan ge något tips. Men det öppnar ju för fler frisörer iallafall.

Sara sa...

Sant! Men då tror jag att man måste skaffa sånt där mecenatkort och bli medlem i studentkåren. Jag har inte riktigt funderat över det tidigare eftersom det blev valfritt precis innan jag började igen. Men det kanske vore en idé av flera anledningar.