måndag, oktober 25, 2010

Tv-serier v 42

Kommentarer på förra veckans serieparad (USA:s tablå):

Desperate Housewives:
Ska 90210-David (Brian Austin Green) bli en mer permanent hunk på Wisteria? Hm... Utöver det är det väl inte så spännande, som vanligt stockar sig klassgrejen lite i halsen på mig. Serien håller sig över ytan än dock.

Dexter:
Inte lika rafflande adrenalinnivå som det förra, men det är nog sunt. Ser fram emot vad Lumen kan innebära för fortsättningen.

HIMYM:
Gästskådis från house den här veckan, och en bra sådan. Men är inte tjejerna lite för mycket i skymundan just nu?

Modern Family:
'Tävlingen' om att tillhöra flest minoriteter var så på gränsen att det var riktigt tokroligt. Charmigt men med en hemskt pinsam slutscen. Gillar att Haley's udda kompetenser kommer fram allt mer.

Cougar Town:
Blir skådespeleriet bara allt sämre? Kanske gör deras irl-vinande on set (läste om det nånstans) sig synligt på bild? Tänker inte ställa mig frågan varför jag fortfarande ser på det, igen.

Parenthood:
Spännande halloween-avsnitt. Gillar fortfarande inte Alec Baldwin, men gissar att jag får stå ut med det. Så mycket annat som är så bäst. Gillade speciellt Julias mamma-dilemma den här veckan.

No Ordinary Family:
Nu tycks teleport-bad-guy'en försvunnit och kvar är bara det lite tråkiga dilemmat om hemmaföräldrar kontra jobb/superpowers. Barnens del klart mer intressant. Inte jättebra än.

Greys Anatomy:
Den här motivera-för-chefen-grejen har väl använts förut? Nu med nästan tafflig utgång där man inte ens ids låtsas att läkarna äger professionalism alls. Det blir lite...kladdigt. Ledsnar också på Cristina nu. Traumatiserad, sure, men hotta upp eller kicka!

TBBT:
Det första av två utan Penny (som bröt benet irl) och hon saknades. Dubbeldejt from hell var kanske inte den roligaste i seriens historia, men ändå över godkänt. Hysteriskt kul när Sheldon "träffade" Amy's mamma. Mycket relationsgrejs nu, men TBBT håller ändå fanan högt.

Dessutom:
Starke man (S01E01-04):
Lite svajjig men rätt skojig svensk serie. Mest kul kanske för att den någonstans känns nära det som skulle kunna vara verkligheten. Avsnittet om vaktmästaren som bytte kön var dock minst skojigt.

Lost Girl (s01E01): Ny serie, den här gången om feer (eller 'fae' som det heter i serien) av olika slag. Lite kick-ass-girl, vilket jag gillar, men i övrigt för tidigt för att uttala sig.

Inga kommentarer: