onsdag, oktober 20, 2010

Tv-serier v 41

Desperate Housewives (S07E03):
Äntligen börjar det bli lite spännande, nu med flera intriger parallellt igen. Mest ointressant är kanske "the manhunt" mellan Bree och nykomlingen. Och Toms fejk-tripp kanske roligast.

Dexter (So503):
Även om det stundtals känns som att vi är tillbaka i någon av de första säsongerna (plus en bebis) så tycker jag att serien fortfarande lyckas hålla mitt intresse på en rätt hög nivå. Och slutet, hur spännande och känslomässigt kluvet var inte det?

HIMYM (S06E04):
Stabilt och kul. Men snart behöver vi nån överraskning.

No Ordinary Family (S01E03):
Fortfarande bara "nja".

Parenthood (S02E05):
Lite besviken över Sarahs (Lauren Graham) grej där i slutet, och situationen mellan Crosby (Dax Shepard) och Jasmine (Joy Bryant) gör mig nervös. Fortfarande väldigt bra alltså.

Modern Family (S02E04):
Very funny! Kan inte säga vilken story som var roligast även om Cam & Mitchell alltid är mina favoriter, Och nej, ingen är snygg i cykelbyxor.

Cougar Town (S02E04):
Hm, nej fortfarande inte så kul. Många botoxade nunor dock.

TBBT (S04E04):
Älskar att Bernadette (Melissa Rauch) fick komma tillbaka och hoppas att det blir en fortsättning. Sen hittade de på lite eget om WoW, men får väl vara förlåtligt då. Kul att Raj och Howard fick lite mer utrymme.

Grey's Anatomy (S07E04):
Ett avsnitt vars ämnen påminde mig om mitt eget jobb. Men annars bra, inte sådär überkänslosamt som det annars varit lite det senaste. Ganska skönt som omväxling.

Dessutom:

The Gates (S01E05-13):
Ganska spännande faktiskt. När jag väl kom förbi dynasti-känslan med alla överklassdamer som intrigerar på de mest ologiska sätt så blev det rätt bra (den delen borde dock tonas ner en bra bit). Har nu sett hela säsongen och hoppas faktiskt på att den blir förnyad åtminstone en säsong till*.

Glee bara orkade jag inte se efter förra veckans bottennapp. Som tur är har de uppehåll den här veckan...

*Vilket i stort sett tycks ha utgått som möjlighet även om det inte kommit några officiella uttalanden från ABC

Inga kommentarer: