måndag, oktober 11, 2010

TV-serier v40

Desperate Housewives (S07E02): Ett avsnitt jag knappt minns en vecka senare. Det håller jämn fart, men det är ganska lite action än så länge. En ny housewife, som det verkar, kanske rör till det igen.
Dexter (S05E02): När blev Dexter en serie att bli rörd till? Men det är nog slut med det nu, med tanke på slutet av förra veckans avsnitt. Håller stilen iaf, och nervositeten under hans "frilansprojekt" är tillbaka.
HIMYM (S06E03): Stabilt, inte så överraskande men bra som alltid.
Glee (S02E03): Stängde av halvvägs, så ruggigt dåligt att jag blev illamående. Läs mer om varför här.
No Ordinary Family (S01E02): Helt ok än så länge, men lite snurrigt med den där (fulsnygga) "agenten" som teleporterar sig runt.
Parenthood (S02E04): Fortfarande favoriten jag ständigt längtar efter och som får mig att åter sukta lite efter det kollektiva levernet. Inser att jag dessutom vill vara Julia i nästan allt.
Running Wilde (S01E03): Insåg att jag inte alls tyckte det var roligt så det tredje avsnittet blev mitt sista. Skulle gissa att serien knappt kommer att visas klart den här säsongen innan den läggs ner.
Modern Family (S02E02): Skojig gästmedverkan av Nathan Lane. Kul avsnitt, speciellt missförstånden i telefon efter jordbävningen. Också Haley blir allt roligare.
Cougar Town (S02E03): Fortfarande bara ok underhållning/tidsfördriv med ganska knackiga karaktärer.
TBBT (S04E03): Sheldons mamma (Laurie Metcalf) var tillbaka, och serien tycks ha tömt ett katthem för att tillsätta statister. Väldigt roligt, älskar den vetenskapliga, icke-känslomässiga relationen som är i fokus just nu.
Grey's Anatomy (S07E03): Oroväckande trist med en apatisk Cristina och rätt ointressant med Teddys kärleksaffär. Men annars håller serien stilen med uppseendeväckande fall och taggig humor.

Dessutom har jag sett:
Bored to Death (S01E01-02): En ny bekantskap (sänder just slutet av sin andra säsong) med skumma Jason Schwartzman i huvudrollen som självutnämnd privatspanare, och skojiga Zach Galifianakis i en större biroll (samt med en grå Ted Danson i en annan biroll). Ganska kul, på det där torra sättet. Ska se mer innan jag har en klar åsikt men verkar klart lovande!
The Gates (S01E02-04): Serien tar sig och börjar bli rätt spännande trots alla vackra, botoxade fejjor. Kanske kan bli riktigt bra på sikt.

Inga kommentarer: